Za operaciju Nikoline Ristić 227.700 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za operaciju Nikoline Ristić 227.700 dinara

Tokom još jednog "Humanog ponedeljka" koji je juče održan na Štrandu, posetioci su za operaciju jedanaestogodišnje Nikoline Ristić sakupili 227.700,oo dinara, saopšteno je iz JKP "Gradsko zelenilo".

Nikolini je u naredne dve do tri nedelje neophodno izvršiti operaciju tumora vilice u Štutgartu. Bolest joj je dijagnostifikovana pre tri godine i posle nekoliko operacija i hemoterapije se povukla. Međutim, početkom prošle godine lekari su konstatovali da se tumor ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pojavio i od tada počinje nova borba za život ove devojčice.

Sve one koji su juče bili sprečeni da dođu na Štrand i učestvuju u humanitarnoj akciji podsećamo na broj računa na koji mogu da uplate pomoć. Račun je otvoren u Erste banci:

Za Nikolinu Ristić u humanitarne svrhe, br. 908-34001-19 model 97, a poziv na broj 178704478260.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uspeo "Humani ponedeljak", Novosađani pokazali veliko srce

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2015

Tokom još jednog "Humanog ponedeljka" koji je juče održan na Štrandu, posetioci su za operaciju jedanaestogodišnje Nikoline Ristić sakupili 227.700 dinara...Nikolini je u naredne dve do tri nedelje neophodno izvršiti operaciju tumora vilice u Štutgartu. Bolest joj je dijagnostifikovana pre tri...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.