Za lečenje Teodore Škrivanj 245.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za lečenje Teodore Škrivanj 245.000 dinara

Tokom akcije "Humani ponedeljak" u okviru koje se prikupljala pomoć za lečenje devetogodišnje Teodore Škrivanj iz Novog Sada, sakupljeno je 245.000 dinara.

To znači da su našoj sugrađanki, koju će na lečenje u Nemačkoj pratiti majka, obezbeđena sredstva za put i pokriven jedan deo troškova boravka.

Podsećamo da je Teodora jedno od dvoje dece iz Srbije koja boluju od ove retke i teške bolesti. Lek koji je nedavno počeo da se primenjuje i koji bi devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trebala da primi u Nemačkoj zaustavlja napredovanje bolesti.

Akcija "Humani ponedeljak" biće nastavljena 17. jula, kada će se pokušati da se obezbede sredstva za terapije alternativnim metodama sugrađanke Dragane Ćurčić koja je obolela od karcinoma, a trenutni stadijum bolesti je 3B. Nedavno je magnetnom rezonancom utvrđeno da se karcinom proširio na trbušnu maramicu i limfne čvorove u donjem delu stomaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.