Za izbeglice 60 stanova na teritoriji Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za izbeglice 60 stanova na teritoriji Novog Sada

U Skupštini grada, organizovan je sastanak u vezi sa javnim pozivom za kupovinu 60 stanova na teritoriji grada Novog Sada.

Za taj javni poziv, zajednički su se izborili grad Novi Sad, komesarijat za izbeglice i jedinice za upravljanje projektima i odnosi se na korisnike, koji su se na rang listi za 276 izbegličkih stanova u Veterniku - našli ispod crte.

60 porodica imaće mogućnost da sami izaberu stan koji će uzeti prvobitno u zakup, a nakon 6 meseci, zakup mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da produže, i da otkupe te stanove po povlašćenim cenama. Oglas će biti raspisan do 28. oktobra 2020-te, a korisnici će za to vreme moći da pronađu investitore, odnosno, prodavce koji bi se prijavili na taj javni konkurs.

Time će praktično biti rešene 582 izbegličke porodice i to ukupno sa onih 276 u Veterniku, 152 u Futogu i 94 na drugoj lokaciji u Veterniku, a do kraja godine, biće organizovano potpisivanje ugovora sa korisnicima za 276 porodice u Veterniku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.