Za bačkopalanačke puteve više od 60 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za bačkopalanačke puteve više od 60 miliona dinara

BAČKA PALANKA - Za održavanje i popravku putne mreže u opštini Bačka Palanka ove godine je usmereno više od 60 miliona dinara, izjavio je danas Tanjugu direktor Javnog preduzeća "Standard" Aleksandar Bogunović.

On je rekao da su sredstva obezbedili Skupština opštine Bačka Palanka, Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine i nekoliko mesnih zajednica.

"Trenutno se rehabilituje putna mreža u Neštinu i Despotovu, u ukupnoj vrednosti od 37 miliona dinara, a sredstva je obezbedio Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine", naglasio je Bogunović i istakao da su rekonstruisani semafori i četiri raskrsnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.