Izvor: Blic, 01.Jan.2018, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević obišao dežurne službe u Novom Sadu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je Vatrogasnu jedinicu, Policijsku stanicu i Zavod za hitnu medicinsku pomoć u novogodišnjoj noći poželevši tom prilikom srećnu Novu godinu dežurnim ekipama koje brinu o bezbednosti i zdravlju građana.

Vatrogasna brigada u Novom Sadu, Policijska uprava, dežurna služba Zavoda za hitnu medicinsku pomoć danas rade kao i svaki drugi dan. Najmanje što sam mogao da uradim kao gradonačelnik u ime svih građana Novog Sada jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da im se zahvalim na radu i podršci svih prethodnih 365 dana i da im uputim zahvalnost na onom što rade dok večhina građana odmara, uživa i dočekuje Novu godinu, poručio je Vučević.

Prvi čovek Novog Sada izjavio je nakon obilaska dežurnih službi nešto pre ponoći da je stanje redovno, te da nema nikakvih većih problema ni u jednom od segmenata za koji su zadužene dežurne službe.

Apelujem na sve da lepo i veselo provedu ovu najluđu noć, ali i da ne rade ništa što može da bude loše ili da naudi nekom drugom i nadam se da će sve proći u najboljem redu, kazao je Vučević, dodavši da je Novi Sad u prethodnim danima primio veliki broj turista.

Gradonačelnik Novog Sada je napomenuo da su svi hoteli u tom gradu puni, kao i da se večeras očekuje preko 30 hiljada ljudi na Trgu slobode gde nastupaju Darko Rundek, Plavi orkestar i S.A.R.S uz napomenu da su tokom čitavog dana održavane dnevne žurke kao i veliki broj manifestacija na više lokacija u Novom Sadu.

Svim građanima Novog Sada Vučević je poželeo dobro zdravlje, izrazivši želju da taj grad u narednoj godini bude još lepši i razvijeniji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.