Vučević obišao dežurne gradske službe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević obišao dežurne gradske službe

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i u ovoj je novogodišnjoj noći posetio dežurne službe Vatrogasne brigade, Policijske uprave i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć koje se staraju o zaštiti zdravlja i bezbednosti građana i njihove imovine.

Podsetio je da novogodišnju noć uvek započne obilaskom vatrogasne brigade kako bi da zahvalo ljudima koji 365 dana, 24 sata brinu o građanima kad je najteže i rizikuju svoje živote.

"Najmanje što možemo da učinimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da opremimo našu vatrogasnu brigadu najboljom opremom. Za 11 miliona dinara smo kupili opremu koju nema niko u Srbiji. Stigla su dva vozila, a 33 miliona dinara izdvojeno je za vatrogasna kola", rekao je gradonačelnik i najavio izgradnju regionalnog centra, sektora za vanredne situacije, kako bi vatrogasci imali najbolju lokaciju i kako bi mogli brzo i adekvatno da reaguju.

On je zatim obišao i dežurnu ekipu policijske uprave i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

"Apelujumo na sve sugrađane i goste grada da uživaju, ali da to bude u granicama koje su prihvatljive i koje ne mogu da ugroze ni njih ni druge ljude", rekao je Vučević i pohvalio Zavod za hitnu medicinsku pomoć i zaposlene u njemu kao veoma sposobne, te istakao dobre uslove za zdravstvenu negu u novoj zgradi Zavoda.

Goran Živanović, direktor Zavoda, je rekao da su apsolutno spremni za novovodišnju noć i da je na teren izašlo deset urgentnih ekipa, a da je za sada tokom dnevne smene bilo 59 izlaza, što je uobičajeni prosek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević obišao dežurne gradske službe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2019

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i u ovoj je novogodišnjoj noći posetio dežurne službe Vatrogasne brigade, Policijske uprave i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć koje se staraju o zaštiti zdravlja i bezbednosti građana i njihove imovine...Podsetio je da novogodišnju noć uvek započne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.