Vučević: Svi putevi u Novom Sadu su prohodni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2022, 19:03

Vučević: Svi putevi u Novom Sadu su prohodni

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pohvalio je radnike gradskih komunalnih službi, koji su brzo i efikasno radili tokom jutrošnje vejavice.

"Zaposleni u JKP Put, JKP Zelenilo, JKP Čistoća i u Parking servisu, njih skoro 300, danas su pokazali šta znači raditi svoj posao i dobro i brzo" istakao je Vučević.

"Svi putevi u Novom Sadu su prohodni, zastoja nema, a za to su zaslužne ove četiri naše zimske službe", naveo je između ostalog Vučević na Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << profilu uz poruku "Dragi sugrađani, molim vas, pažljivo vozite, pažljivo hodajte, čuvajte sebe i druge."

View this post on Instagram

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.