Vučević: Nikom ne držim predavanje gde da letuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2022, 17:02

Vučević: Nikom ne držim predavanje gde da letuje

Nekoliko dana nakon što je portal "Jutarnji.hr" objavio tekst pod naslovom "Gradonačelnik Novog Sada prozivao Srbe koji ljetuju u Hrvatskoj", i nakon drugih web portala koji su pisali da je protiv toga da Srbi letuju u Hrvatskoj, Vučević poručuje:

"Ne, ja tako nikad nisam rekao. I ponoviću šta sam rekao što možete da vidite na video zapisima, vrlo jasno sam rekao, da mi je potpuno svejedno ko gde letuje, baš me briga, i nikom ne držim predavanje gde da letuje i da imam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lično prijatelje koji letuju u Hrvatskoj. Da li se ja slažem sa njihovom odlukom, odabirom, to je drugo pitanje. Ja nisam rekao da neko ne sme ili ne treba da ide da letuje u Hrvatskoj.

Ja sam rekao sledeće, mora da je jako neprijatno biti Srbin 4. i 5. avgusta letovati u Dalmaciji, na ostrvima ili otocima ili u Istri. Zašto? Pa zato što ne možete da se pravite ludi da ne vidite da oni slave, da su vam proterali 250 hiljada vaših sunarodnika. Ne možete da se praviti da ne vidite da se to dešava. Ili ste jako bezobrazni ili vas je baš briga", zaključio je gradonačelnik Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.