Vučević: Maksimalna posvećenost pripremama za brzi voz(VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022, 14:28

Vučević: Maksimalna posvećenost pripremama za brzi voz(VIDEO)

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je podelio kratak video zapis na kojem se vidi trenutno stanje svih završnih radova na oživljavanju pruge između Novog Sada i Beograda; koja uskoro očekuje prolazak prvog brzog voza sa putnicima.

„U toku su završni radovi na brzim prugama koje će značajno skratiti putovanje od Novog Sada do Beograda. Naši radnici su maksimalno posvećeni poslednjim pripremama za polazak brzog voza. Vreme je novac, a putevi i pruge su žila kucavica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svake zemlje, pa i naše. Političari pre nas samo su obećavali, prodavali i uništavali, a mi sve što pomenemo, odmah i ostvarimo, jer ne pričamo napamet, jer iza svake ideje je ozbiljno istraživanje potreba našeg naroda. Moja je dužnost da Novi Sad svakim danom bude sve bolji za moje sugrađane i njegove goste, a kad je Novi Sad moćan, moćnija je i Srbija!“, objavio je Vučević na svom Instagram nalogu.

View this post on Instagram

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.