Voša predstavila Ezea i Putinčanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša predstavila Ezea i Putinčanina

Novi fudbaleri Vojvodine Eze Vinsent (24) i Marko Putinčanin (30) danas su zvanično predstavljeni u FC "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično predstavio svoja prva dva pojačanja u ovom prelaznom roku. Ugovore sa crveno-belima potpisali su doskorašnji napadač Metalca Eze Vinsent, koji je zadužio dres "stare dame" sa brojem 93, i Marko Putinčanin, doskorašnji vezista Voždovca, koji će u nastavku sezone igrati u dresu Vojvodine sa brojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 77.

Predsednik FK Vojvodina Dušan Vlaović izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska ove dvojice igrača, ali i otkrio još neke aktuelnosti u vezi sa radom kluba.

"Pre nekoliko dana, potpisali smo prvi profesionalni ugovor sa našim omladincem Gajićem, koji je bio na pozajmici u Cementu, a potpisali smo i novi ugovor sa kapitenom Jovančićem u trajanju do leta, što takođe smatramo velikim pojačanjem, imajući u vidu da je to bila velika želja trenera Stolice. Od Ezea i Putinčanina mnogo očekujemo i smatramo da će biti istinska pojačanja na svojim pozicijama. Juče smo skinuli suspenziju koju smo imali od strane FSS i sada možemo normalno da registrujemo nove igrače, a da napomenem i to da su svi prvotimci našeg kluba juče i danas dobili sve plate koje im pripadaju, zaključno sa decembarskom", izjavio je Vlaović.

Marko Putinčanin je u Vojvodinu došao iz Voždovca, ima 30 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

"Veliko mi je zadovoljstvo što se nalazim ovde u ovom trenutku. Vojvodina je renomirani klub, jedan od tri najveća u državi i biće mi zadovoljstvo da budem njen član. Potrudiću se da dam sve od sebe i doprinesem uspesima Vojvodine u narednom periodu", izjavio je Putinčanin, koji je potpisao ugovor u trajanju do juna 2019. godine.

Od Ezea Vinsenta navijači očekuju da bude pravo osveženje u napadu "stare dame".

"Od prvog momenta kada sam postao član Vojvodine, uverio sam se da klub funkcioniše vrlo profesionalno. Tu sam da dam sve od sebe, kao što sam uvek i davao u svim svojim prethodnim timovima, i nadam se da ću zajedno sa svojim novim saigračima uspeti da ostvarim dobre rezultate za Vojvodinu", rekao je Eze.

Ukinuta zabrana registrovanja novih igrača

Fudbalskom klubu Vojvodina je ukinuta zabrana registrovanja novih igrača, s obzirom na to da je izmirio sve obaveze koje su uslovile uvođenje zabrane.

Na taj način, fudbalski klub Vojvodina može nesmetano da registruje nove igrače za nastupe u Super ligi i Kupu Srbije u nastavku sezone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.