Vojvodina se okreće Seha ligi, stiže Borac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina se okreće Seha ligi, stiže Borac

Rukometaši Vojvodine nastavljaju u ritmu igranja jakih utakmica svaka tri dana. Između izazova u Evropi, sutra je na programu duel u regionalnom takmičenju, gde, uz prenos na Radio-televiziji Vojvodine, na Slanu baru dolazi Borac.

Za šampiona Srbije nema odmora. Tek što su se vratili iz Berlina, gde su doživeli drugi poraz u grupnoj fazi Kupa EHF-a, izabranike Đorđa Ćirkovića čeka pretposlednje domaćinstvo u SEHA ligi.

Rival će biti iskusna ekipa banjalučkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Borca, koja u Novi Sad dolazi u sjajnoj formi, prethodno kod kuće izuzetno ubedljivo savladavši Tatran iz Prešova. Sa druge strane, Vojvodina je u problemu zbog gustog rasporeda, ali, bez obira na sve, želi pobedu.

"Borac dočekujemo između dve evropske utakmice, Fuchsea i Portoa. Praktično bez pripreme idema na taj megdan jer smo u noći između utorka i ponedeljka stigli iz Berlina. Igramo protiv ekipe koja dolazi rasterećeno. Banjalučani su deklasirali ekipu Tatrana, na svom terenu, u poslednjem meču regionalne lige. To govori da im je forma u usponu, uz rastećenost u pogledu rezultata koju sam pomenuo, važe za veoma "opasnog" protivnika. Ono što otvoreno moram da kažem, a to je da se prvi put ove sezone nalazimo u mini krizi kad je reč o nivou igre. Tu ne mislim na rezultate, već na igru. Do sada nismo imali takve probleme i stoga ovu utakmicu označili smo kao veoma važnu u psihološkom smislu", rekao je trener Vojvodine Đorđe Ćirković.

"Imali smo jedan težak period iza nas gde smo igrali utakmice Lige Evrope sa Skjernom. Neopisiv je osećaj igrati protiv igrača koje sam do juče gledao na televiziji. Okrećemo se utakmici protiv Borca koja je iskusna ekipa. Trudićemo se da ispoštujemo našu igru i da trijumfujemo", dodao je rukometaš Vojvodine, Nikola Arsenić.

Ulaz u Sportski centar „Slana bara“ biće besplatan, a svaki posetilac na poklon će dobiti i kartu za nedeljni duel sa Portom, koja će, inače, koštati 200 dinara. Meč Vojvodina - Borac na programu je u sredu u 19 sati i 30 minuta, prenos je na prvom programu RTV-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.