Vodovod za Pejićeve salaše i Nemanovce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodovod za Pejićeve salaše i Nemanovce

Direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Miloš Stanisavljević izjavio je danas da će stanovnici Pejićevih salaša i Nemanovaca vodu iz vodovoda dobiti najkasnije na proleće 2015. godine.

"Dosadašnji troškovi vodosnabdevanja su bili veliki, budući da je godišnje za Pejićeve salaše i Nemanovce JKP "Vodovod i kanalizacija" slalo između 160 i 180 cisterni, u proseku svakog drugog dana. Po završetku radova na izgradnji vodovodne mreže meštani tih naselja imaće uredno vodosnabdevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u budućnosti", rekao je Stanisavljević prilikom obilaska radova.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Miloš Stanisavljević obišli su radove na izgradnji vodovodne mreže u Pejićevim salašima.

Ukupna dužina vodovodne mreže koja se gradi iznosi 6.300 metara i na ovaj način će 101 domaćinstvo iz prigradskih naselja Pejićevi salaši i Nemanovci dobiti vodu.

"Izgradnja vodovodne mreže je od velikog značaja i rešenje jednog od važnih životnih problema naših sugrađana. Vodovod i kanalizacija projektovalo je vodovodnu mrežu za ova prigradska naselja, krajem novembra je počela njena izgradnja, a danas smo se uverili da radovi dobro teku", kazao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i dodao da će svi građani u Novom Sadu biti jednako tretirani bez obzira na to u kome delu grada žive.

Izvođač radova je preduzeće "Graditelj NS", a investicija vredna 56,5 miliona dinara finansira se iz kapitalnih investicija, iz budžeta Grada Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.