Vlado Georgijev 2. jula na krovnoj terasi TC Promenada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2022, 10:11

Vlado Georgijev 2. jula na krovnoj terasi TC "Promenada"

Nakon nekoliko upešno održanih koncerata po gradovima u Srbiji i okolnim državama, Vlado Georgiev će ponovo nastupiti i pred novosadskom publikom, ovaj put na koncertu na OPEN AIR   krovnoj terasi Tržnog centra "Promenada"  i to 2. jula 2022. godine sa početkom od 21.00 sati. Ulaznice za koncert po ceni od 1.800,00 za parter stajanje i 2.500,00 za mesto za vip stolom, se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima kroz mreže "GIGS TIX"-a i "TICKET VISION"-a.

Pored novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pesama publika će moći da uživa i u starim i svima dobro poznatim hitovima, ali u malo drugačijem aranžmanu.

Jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, prve korake na muzičkoj sceni načinio je u rodnom Herceg Novom, dok je, zahvaljujući svojim brojnim hitovima, pravu popularnost stekao u Beogradu. Svoju bogatu karijeru obeležio je učešćem na festivalima širom zemlje, kao i nizom nagrada koji su te nastupe pratili. Njegov debi album "Navika" je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlji. Sa albuma su se izdvojili hitovi "Sama bez ljubavi", "Bolesni od ljubavi", "Zbogom ljubavi", "Reci mi da znam"… Dobio je i nagrade za muziku "Zlatni Melos", "Oskar popularnost"…

Istovremeno, Vlado neumorno piše aranžmane i tekstove, od kojih su mnogi u intrepretaciji mladih pevača zabavne muzike, postali pravi hitovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.