Videks izvozi 6.000 tona robe u Rusiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videks izvozi 6.000 tona robe u Rusiju

Trgovinska kompanija Videks grupa (Videx Group) iz Beograda potpisala je sa firmom Eurolink Distribution Limited ugovor o izvozu 6.000 tona robe iz Srbije u Rusiju, saopštila je danas ta kompanija.

Najveći deo robe će predstavljati konditorski i proizvodi mlekarske industrije, ali će biti i proizvoda iz drugih grana prehrambene industrije.

Videks grupa je pozvala sve proizvođače prehrambenih i sličnih proizvoda iz Srbije, koji još nisu iskoristili mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izvoza u Rusiju da se jave radi zajedničkog nastupa na ruskom tržištu.

"S obzirom na to da je tržište Rusije vrlo zahtevno, očekujemo da nam se jave kompanije koje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, a koje imaju značajne proizvodne kapacitete", poručili su iz te kompanije.

Videks grupa će biti jedna od dve srpske firme koja će učestvovati na najvećem sajmu prehrane "World Food" u Moskvi od 15. do 18. septembra ove godine.

To će, kako se navodi, biti idealna prilika, koju treba iskoristiti za prezentaciju robe ruskim partnerima i zato potencijalni domaći partneri treba da se jave Videks grupi u najkraćem roku.

Svi zainteresovani mogu da stupe u kontakt sa predstavnicima te kompanije putem mejla: izvoz@videx.co.rs ili broja telefona 011/2403-623 i faksa 011/2403-619.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Edamer - najveća žrtva embarga Rusa

Izvor: B92, 02.Sep.2014, 15:32

Sektor mlekarstva u Evropskoj uniji najviše je pogođen ruskom zabranom na uvoz poljoprivrednih i prehrambrenih proizvoda iz EU...Pre ruskog embarga, zemlje EU su izvozile u Rusiju više od 250.000 tona sira vrste "edamer"...Deo mleka koji se koristio za proizvodnju te vrste sira sada se pretvara u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.