Velika praznična akcija Exita do 14. januara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika praznična akcija Exita do 14. januara

Velika praznična akcija "Exita", tokom koje se mogu nabaviti ulaznice po najpovoljnijoj ceni, biće završena 14. januara u ponoć, saopštili su danas organizatori.

Ulaznice za "Exit" festival još su dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, a sve kupce do četvrtka očekuje i poklon ulaznica za "Sea Dance" festival.

Ta akcija omogućava uštedu od 65 posto u odnosu na finalnu cenu "Exit Avanture", a broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen.

Ulaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na više od 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare "Vulkan" i lanac prodavnica "Corner Shop".

U prodaji su i turistički paketi koji sadrže ulaznicu i smeštaj po ceni od 65 evra za "Exit" festival ili 79 evra za celu "Exit Avanturu", a mogu se naručiti putem sajta exittrip.org.

Paketi se prodaju po najpovoljnijim cenama takođe samo do četvrtka u ponoć i sadrže ulaznicu za oba festivala, smeštaj u festivalskim kampovima na peščanim plažama na Dunavu i Jadranu, a na sajtu "Exit Tripa", zvanične turističke agencije "Exit Avanture", moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hostelu ili apartmanima.

Moguće je rezervisati i polazak posebnim autobuskim vožnjama za Novi Sad ili Budvu iz Beograda, Novog Sada ili Niša.

"Exit" festival biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim se "Exit Avanturisti" sele na Jadransko more radi trećeg "Sea Dance" festivala od 14. do 16. jula.

Nastupe na "Exit Avanturi" do sada su potvrdili: hip-hop zvezda Viz Kalifa, indi-rok senzacija "Bastille", izrazito traženi londonski reper Stormzi, belgijski hitmejker "Lost Frequencies", kultni muzički kolektiv "Dub Pistols" i najtraženiji holandski bend "Kensington".

Na Dance bini nastupiće i harizmatični Solomun, hitmejker Robin Šulc, holandska zvezda Niki Romero, te vlasnici aktuelnih superhitova prošlog leta Feder i Sam Feldt, zatim drum'n'baš prvaci DJ Hype i Andy C, te najveće dubstep zvezde Modestep i Zomboy.

Pridružiće im se i vodeća imena nove generacije Wilkinson, Ivy Lab i Sub Zero, a specijalno mesto u programu glavne bine "Exita" rezervisano je za neponovljivu Ms. Dynamite.

Druga po veličini elektronska bina "Exit" festivala, "No Sleep Novi Sad" potvrdila je dolazak jednog od najpopularnijih svetskih tehno klubova, pariski Concrete, koje će na tvrđavi predstavljati Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlomo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.