Veliaj: Novi Sad kao inspiracija za Tiranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliaj: Novi Sad kao inspiracija za Tiranu

"Tirana je pre par dana izabrana za Evropsku prestonicu mladih 2022.godine, a u taj poduhvat krenuli smo inspirisani Novim Sadom na osnovu iskustava koje smo razmenili", kaže za RTV Erion Veliaj, gradonačelnik Tirane koji je učestvovao na Regionalnom forumu mladih lidera u Novom Sadu.

"Sarađujemo na konkretnim opipljivim projektima za mlade i to je pravi primer saradnja između gradova dodao je on.

Veliaj ističe Egzit festival kao jednu od novosadskih prepoznatljivosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju bi voleo da ima u Tirani.

"Siguran sam da ćemo organizovati sličan festival u Tirani. Sa druge strane ono što što Novi Sad može naučiti od Tirane jeste sadnja zelenila. Mi smo za kratko vreme zasadili pola miliona stabala, napomenuo je on.

Čitav intervju sa Veliajem možete pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.