Veče društvenih igara Veče sa nama kroz igru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče društvenih igara "Veče sa nama kroz igru"

Veče društvenih igara "Veče sa nama kroz igru" biće organizovano danas od 19.30 do 22 sata u novosadskom Rusinskom kulturnom centru. Na druženje su pozvani mladi iz drugih nacionalnih zajednica zbog međusobnog upoznavanja i povezivanja.

Druženje organizuje neformalno udruženje "Matkovci" kroz projekat "Lokomotiva - lokalna omladinska inicijativa".

Projekat u 2019. godini sprovode udruženja HMM Novi Sad, Balkan IDEA Novi Sad i CEKRO, uz podršku OPENS-a, a finansira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se sredstvima Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Ministarstva kulture i informisanja i Kancelarije za mlade Gradske uprave za sport i omladinu, u okviru Lokalnog akcionog plana politike za mlade Novog Sada za 2019. godinu.

Rusinski kulturni centar nalazi se u ulici Jovana Subotića 8-10.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.