Vandali uništili zelenilo na Futoškom putu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2013, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandali uništili zelenilo na Futoškom putu

NOVI SAD -

Pre nešto više od godinu dana stanari zgrade 34 u ulici Futoški put sakupili su novac kako bi kupili sadnice, cveće i različito ukrasno bilje i njime oplemenili površinu oko stambenog prostora.

Iako sve to mnogo bogatije izgleda leti kada je dosta toga rascvetano, stanari tokom cele godine uživaju u parkiću , ali i vode računa o sadnicama.

Međutim, pre nekoliko dana kamere video nadzora zabeležile su nepoželjne posetioce.

Jedno veče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pojavio se muškarac koji je iščupao i odneo četinarsko drveće, a sledeće noći sa istim ciljem parakić su posetile i dve žene.

Kakvi god da su bili razlozi krađe, za stanare će ostati upamćeni kao neverovatan događaj.

Krađu su prijavili policiji, a dostavili su im i snimke sa video nadzora.

Očekujući da će počinioci biti prepoznati, nadaju se da će ovim primerom na neki način sprečiti da se takvi činovi ponavljaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.