Uskoro radovi u starom jezgru Pančeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro radovi u starom jezgru Pančeva

Novembar je, a dugo najavljivane rekonstrukcije ulice Nikole Đurkovića u starom gradskom jezgru Pančeva još uvek nema, kao ni očekivanog postavljanja balona na otvorenom gradskom bazenu.

Dopisnica Radio-televizije Vojvodine iz Pančeva Aleksandra Vlajić razgovarala je sa Đuricim Resanović iz Direkcije za izgradnju i uređenje Grada Pančeva, koji je rekao da treća faza radova u starom gradskom jezgru Pančeva samo što nije počela.

"Finansijer radova je Uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za kapitalna ulaganja AP Vojvodine sa 20 miliona dinara, ugovor je potpisan, a potrebno je još pribaviti saglasnost finansijera za uvođenje izvođača radova u posao", izjavio je Resanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.