Uručene nagrade Sremske privredne komore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene nagrade Sremske privredne komore

SREMSKA MITROVICA - Povodom Dana Sremske privredne komore, sinoć su u Gradskoj skupštini u Sremskoj Mitrovici uručene tradcionalne nagrade te asocijacije privrednika za postignute izuzetne rezultate u 2007. godini.

U konkurenciji privrednih društava nagrađeni su: fabrika ulja ,,Viktoriaoil,, u Šidu, "Micidis point" u Sremskoj Mitrovici, "Alfasoft" u Rumi, NIS - Fabrika vode ,,Jazak,, u Vrdniku, "IGM Automotive" u Inđiji, "Alumil" u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novoj Pazovi i "Klemane" u Šimanovcima.

Za najbolje javno preduzeće u Sremu proglasen je JKP ,,Vodovod,, u Sremskoj Mitrovici, dok je nagradu za najuspešnijeg preduzetnika u prosloj godini dobio Branko Mošić, vlasnik sreskomitrovačke firme "Roloplast".

Za najuspesniju zadrugu u Sremu, proglasena je zemljoradnička zadruga ,,Grabovci,, iz Grabovaca, dok je priznanje za najuspešniju investiciju u regionu dodeljeno kompaniji ,,Henkel" u Inđiji.

Nagrada za najuspesniju inovaciju pripala je ,,Jugohemu,, iz Nove Pazove, dok predviđena nagrada za poseban doprinos zaštiti i unapređenju životne sredine nije dodeljena.

Za Radio Novi Sad iz Mitrovice se javio dopisnik Sava Lovčanin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.