Umesto na parking, parkiraju u dvorištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto na parking, parkiraju u dvorištu

U Gagarinovoj ulici, u blizini ulaza u zgradu 10e, početkom godine, izgradnjom novih parking mesta, uvedena je plava zona naplate. Prema rečima stanara, parking je u toku dana poluprazan, jer nesavesni vozači, umesto da plate parkiranje, automobile ostavljaju ispred ulaza u višespratnicu, ili na površinu koja prethodne četiri decenije služi za odmor i dečju igru.

Od januara do danas, prema rečima stanara u Gagarinovoj 10e, ispod drveća oko stambenog bloka, dnevno bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nepropisno parkirano najmanje 20 vozila, čiji vlasnici ne žele da plaćaju parking koji se nalazi samo nekoliko metara dalje.

"Pre podne, popodne, konstantno su vozila parkirana. Onemogućavaju nam da prođemo, neko je čak izbetonirao deo trotoara, napravio je spust da se može proći vozilima i to nam predstavlja problem", priča stanarka Dušica Živanović.

"Mislim da je najveći problem bezbednost dece i uopšte nepoštovanje pravila stanovanja", smatra predsednica skupštine stanara u Gagarinovoj 10e Aleksandra Mađarev.

Prema odgovoru koji smo dobili od nadležnih, komunalna policija je upoznata sa problemom, ali novčano može da kazni samo prekršioce koje zatekne na licu mesta.

Komunalna policija u saradnji sa JKP "Parking servis" obišla je tu lokaciju, ali "pauk" zbog fizičkih barijera nije mogao da ukloni parkirana vozila. Nadležni su najavili da će u narednom periodu obilaziti Gagarinovu ulicu i pokušati da reše problem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.