Umeren saobraćaj, suvi kolovozi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2020, 08:14

Umeren saobraćaj, suvi kolovozi

Na putevima u Srbiji vozače ove večeri očekuje pretežno vedro vreme u većem delu zemlje i bez padavina, saopštio je AMSS.

Saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, osim u zonama radova, gde može doći do usporene vožnje.

Usled čestih temperaturnih razlika, savetuju vozačima oprezniju vožnju kroz stenske useke i klisure zbog česte pojave odrona, dok se veći oprez savetuje i na deonicama trasiranim duž rečnih tokova i po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kotlinama, jer u večernjim satima magla može smanjiti vidljivost i otežati vožnju.

Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:15 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila.

Teretna vozila na Horgošu, na izlaz čekaju 240 minuta, Kelebiji 180 minuta, Batrovcima, 240 minuta, Sremskoj Rači 120 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putevi Srbije: Prohodnost puteva dobra, lepo vreme za vožnju

Izvor: Blic, 28.Okt.2020

Prohodnost puteva u Srbiji je dobra, a poslednji dani u oktobru donose lepo, sunčano i toplo vreme za ovo doba godine, što vozačima olakšava vožnju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.