Umeren saobraćaj, bez zastoja i prekida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 06:51

Umeren saobraćaj, bez zastoja i prekida

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta na svim glavnim putnim pravcima, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Za sada nema vanrednih zastoja i prekida saobraćaja, navodi se u saopštenju.

AMS upozorava vozače da je, prema najavama meteorologa, moguća pojava lokalnih pljuskova u jugozapadnim i zapadnim predelima Srbije.

Na vozače se, takođe, apeluje da poštuju saobraćajne propise i da vožnju prilagode uslovima na putu, naročito u zonama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gde se izvode radovi.

Radovi na više deonica

JP Putevi Srbije saopštili su danas da se na auto-putu E-763, na deonici Lajkovac - Takovo i Obrenovac-Ub, od 7 do 15 č, izvode radovi na košenju bankine.

Za saobraćaj su zatvorene zaustavne saobraćajne trake, u oba smera.

Brestovac - Leskovac (Bratmilovce), mesto Živkovo, do 18. septembra od 7 do 17 časova, radovi na presvlačenju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Od Vrdnika do raskrsnice sa lokalnim putem za Rumu, do 30. oktovra u toku svetlog dela dana, radovi na putu, uz naizmenično propuštanje vozila.

Manastir Sveti Ilija-Rsovci, do 26. oktobra, od 8 do 11 časova i od 14 do 17 časova, obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom puta.

Brusnik - Negotin, na deonicama: ulica Karađorđeva, ulica Vere Radosavljević i ulica pored Zelene pijace, do 18. septembra od 7 do 17 časova, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DOBRE VESTI ZA VOZAČE Nema zadržavanja na naplatnim rampama, idealni uslovi za sigurnu vožnju

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

U Srbiji je jutros van gradova intezitet saobraćaj umereniji što, a lepo vreme donosi lakšu i sigurniju vožnju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.