Ulaz na Štrand i ove godine 50 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaz na Štrand i ove godine 50 dinara

Lepa vest je da je otvorena kupališna sezona za sve ljubitelje najpopularnije i najuređenije plaže na Dunavu, Štranda. Cena dnevne karte ostaje nepromenjena, 50 dinara.

Početak kupališne sezone Štranda, počeo je uz kišu i hladnije vreme te će naši sugrađani strpljivo pričekati toplije i lepše vreme za aktivnosti na plaži. Zvanična kupališna sezona je počela 1. maja i trajaće do 30. septembra bez obzira na vremenske uslove.

"Što se cena karata tiče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << one već nekoliko godina unazad nisu menjane. Dakle, za dnevnu kartu treba izdvojiti 50 dinara, deca do 7 godina ne plaćaju ulaz. Sezonska karta bez popusta staje 1.345 dinara, dok je sa popustom 1.150 dinara za studente, đake i penzionere. I ove sezone posetioci mogu očekivati brojne manifestacije, sportska i kulturna dešavanja. Posebnu pažnju posvećujemo osobama sa invaliditetom. Što se tiče toaleta, od četiri koliko ih imamo na plaži, do sada je jedan bio prilagođen njima, a grad je izdvojio sredstva da se tokom ove godine još dva toaleta prilagode osobama sa invaliditetom", kaže Ivan Nožinić iz JKP "Gradsko zelenilo".

Početak ovogodišnje sezone kupanja prate kišni vremenski uslovi te ljudi, a samim tim plažnih aktivnosti i sunčanja nije bilo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.