Ukusi Vojvodine ovog vikenda u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2022, 13:54

"Ukusi Vojvodine" ovog vikenda u Inđiji

Tradicionalna manifestacija, koja se već 6 godina održava u Novom Sadu, "Ukusi Vojvodine", organizovana je 

Na inđijskom šetalistu svoje proizvode i specijalitete predstavilo je 30 izlagača, proizvođača vrhunske hrane i vina, a ovaj gastronomski doživljaj bio je dostupan velikom broju Inđinčana.

IZ Limanskog parka na inđijsko šetalište preselila se ovog vikenda manifestacija "Ukusi Vojvodine". Tradicionalna kuhinja, vojvođanski specijaliteti, vina iz fruškogorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vinogorja mamili su posetioce koji su rado degustirali.

U Inđiji je više od 30 izlagača, izneli su ono najbolje što proizvode, i potrudili se da posetiocima pruže pravi gastronomski užitak.

Cilj manifestacije "Ukusi Vojvodine" je da bude izmeštena iz Novog Sada u druge gradove i opštine u Vojvodine, za šta je Inđija prva izabrana, kaže Sara Balaban, PR festivala.

Godinama unazad Opština Inđija pokušava da ugosti "Ukuse Vojvodine", ali ovo je prvi put da je u tome i uspela, kaže direktor TO Inđija, Milan Bogojević.

Iz pokrajinskog budžeta za manifestacioni turizam u Vojvodini prošle godine izdvojeno je oko 10 miliona dinara, i ovo je sigurno jedan od festivala koji zauzima značajno mesto u pokrajinskom budžetu, istakao je Palimir Tot, zamenik pokrajinskog sekretara za privredu turizam.

Manifestacija "Ukusi Vojvodine" traje dva dana, a sve ukuse i specijalitete u Inđiji začinila je i dobra muzika, koja ja uz to obavezna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.