Ujutru mraz, pretežno sunčano osim u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2020, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru mraz, pretežno sunčano osim u Vojvodini

U Srbiji će ujutru biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, u nižim predelima i maglom i niskom oblačnošću koja ce se u Vojvodini zadržati i duže tokom dana.

U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv.

Jutarnja temperatura od -10 do -3 C, na jugu Srbije i niža, najviša dnevna od 2 do 7 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu jutro hladno, na širem području sa umerenim mrazem i maglom, koja ce se zadržati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i tokom prepodneva. Tokom dana pretežno sunčano uz slab vetar promenljivog pravca.

Jutarnja temperatura od -7 do -3 C, najviša dnevna oko 4 C, u područjima sa dužim zadržavanjem magle oko 2 C.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 16. januara:

Jutra hladna sa slabim i umerenim mrazem, u nižim predelima i maglom, koja ce se u pojedinim danima ponegde zadržati duže. U ostalim krajevima tokom čitavog perioda pretežno sunčano, osim za vikend kada će biti pretežno oblačno i suvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I za vikend promenljivo oblačno i bez padavina

Izvor: Radio 021, 09.Jan.2020

U Novom Sadu u petak jutro hladno, u delovima grada i sa maglom, dok se tokom dana očekuje pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine, povremeno uz umerenu oblačnost...Vetar slab južni i jugoistočni, posle podne i uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura -3°C,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.