Ujutru mraz, od vikenda toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2023, 01:41

Ujutru mraz, od vikenda toplije

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u narednim danima u Srbiji se očekuje mraz, dok će se temperature u većini mesta kretati od -12 do - 5 stepeni, u planinskim predelima i na Pešteru i do -20 stepeni.

Od vikenda je najavljen porast dnevne temperature, dok će jutarnji mrazevi biti u slabljenju od nedelje.

Danas u Srbiji jutro hladno sa mrazom, tokom dana pretežno sunčano i hladno, u Negotinskoj Krajini umereno do potpuno oblačno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju povremeno i jak.

Jutarnja temperatura od -12 do -5 stepeni, a najviša od 1 do 3 stepena.

Slično vreme i u Novom Sadu - ujutru umeren mraz, tokom dana pretežno sunčano i hladno uz slab i umeren istočni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura od -9 do -5 stepeni, a najviša dnevna oko 1 stepen.

U subotu se posle podne očekuje postepeno naoblačenje sa severa, koje će krajem dana i tokom noći ka nedelji, kao i u nedelju, usloviti slabe padavine: u nižim predelima kišu, u brdsko-planinskim sneg.

U ponedeljak je najavljen prestanak padavina i razvedravanje, suvo sa dužim sunčanim intervalima, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRBIJA NE IZLAZI IZ KANDŽI LEDENIH DANA! Spremite se za debeli minus i jak mraz: Uskoro stiže promena - evo kad nas očekuje temperaturni ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023

Vremenska prognoza za 9. februar...Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u narednim danima u Srbiji se očekuje mraz, dok će se temperature u većini mesta kretati od -12 do - 5 stepeni, u planinskim predelima i na Pešteru i do -20 stepeni. ..Od vikenda je najavljen porast dnevne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.