Uhapšen zbog krađe dva automobila u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2021, 12:43

Uhapšen zbog krađe dva automobila u Novom Sadu

Policija u Novom Sadu uhapsila je D. I. (1960) iz Subotice, zbog sumnje da je učinio dva krivična dela teška krađa i krivično delo falsifikovanje isprave.

Sumnja se da je on, u Novom Sadu, ukrao dva vozila, te da je na jedan ukradeni automobil stavio registarske oznake koje pripadaju vozilu sa područja Smedereva.

Policija je pronašla oba ukradena vozila i vratila ih vlasnicima.

D. I. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen jer je ukrao dva automobila i registarsku tablicu

Izvor: NoviSad.com, 23.Jul.2021

Novosadska policija uhapsila je D. I. (1960) iz Subotice zbog sumnje da je falsifikovao isprave i počinio dve teške krađe. Policija sumnja da je on u Novom Sadu..

Nastavak na NoviSad.com...

UHAPŠEN SUBOTIČANIN U NOVOM SADU: Sumnjiči se da je ukrao dva vozila i falsifikovao isprave

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021

Uhapšen zbog sumnje da je počinio tri krivična dela..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. I. (61) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio dva krivična dela teška krađa i krivično delo falsifikovanje isprave...Sumnja se da je on, u Novom Sadu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.