Udovičić u poseti rukometnom klubu Crvenka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020, 15:31

Udovičić u poseti rukometnom klubu Crvenka

Crvenka je mesto koje je dalo istinske šampione u rukometu, koje je bilo poznato u staroj Jugoslaviji, izjavio je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić tokom posete Crvenki.

On se danas, u Sportskoj hali "Slobodan Mišković", sastao sa članovima ŽRK ""Laki" i RK "Crvenka".

Naveo je da je veći deo radova na sportsko-rekreativnom centru u Kuli urađen, konkretno na otvorenim bazenima.

"Narednih godinu dana očekuje nas završetak jednog velikog infrastrukturnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekreativnog projekta za opštinu Kula, ali vrlo su značajni i radovi u sportskoj hali u Opštini Crvenka, koja je baza rukometa", rekao je ministar Udovičić.

On je rekao da je završena sanacija krova na toj hali, zamenjena je led rasveta, a da će sledeće godine biti zamenjena podloga u hali, gde treniraju sportisti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.