U toku pripreme za Putinovu posetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020, 13:11

U toku pripreme za Putinovu posetu

Pripreme za posetu Vladimira Putina Srbiji su u toku, rekao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je izvesno da će stranica Miroslavljevog jevanđelja, koja se nalazi u Rusiji, biti vraćena u Srbiju, ali nije mogao da potvrdi da će se to desiti tokom posete predsednika Ruske Federacije Srbiji, u oktobru.

Vučić je rekao da su već počeli razgovori i pripreme za posetu Putina, da se ubrzavaju radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Hramu Svetog Save, a u to vreme je i godišnjica oslobođenja Beograda.

"A, izvesno je da će stranica Mirosljavljevog jevanđela koja se nalazi na teritoriji Ruske Federacije biti vraćena u Srbiju, u naš Narodni muzej", rekao je Vučić.

On je podsetio da će 23. juna, dva dana posle izbora u Srbiji, imati bilateralni susret sa Putinom u Moskvi, gde će dan kasnije biti na paradi povodom Dana pobede, na kojoj učestvuje i naša gardijska jedinica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.