U stanu pronađeno 2.100 tableta MDMA i marihuana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stanu pronađeno 2.100 tableta "MDMA" i marihuana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Đ. N. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stana u Beogradu u kome neprijavljeno boravi osumnjičeni pronašla oko 2.100 tableta "MDMA", kao i manju količinu ove opojne droge i marihuane u paketićima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen zbog trgovine drogom, pronađeno 2.100 tableta MDMA

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Đ. N. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.