U petak svi na klizanje!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak svi na klizanje!

Sportsko udruženje Sport Master i Hokejaški klub NS STARS iz Novog Sada, pozivaju roditelje i mališane u petak  od 16:45 sati na promotivni čas klizanja u Ledenoj dvorani SPENS-a, u okviru projekta "S kao sport" koji je pod pokroviteljstvom Uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada .

Tokom oktobra i novembra planirani su promotivni časovi klizanja i posete predškolske I školske dece kao i promotivni porodični časovi. Časovi su namenjeni deci ( 4-12) i njihovim roditeljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogu i početnici. Prijava za promo čas je obavezna putem tel. 0652809800.

Cilj projekta je buđenje svesti o važnosti fizičke aktivnosti, zdravog odrastanja, motivisanosti dece i njihovih roditelja za sport , upoznavanje sa sportovima, promocija značaja redovne fizičke aktivnosti kao prevencije očuvanja zdravlja. Aktivnosti se mogu pratiti putem FB stranice: Sport Master i sajta udruženja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.