U nedelju treći Sajam zavičaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2022, 12:54

U nedelju treći "Sajam zavičaja"

Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić obratiće se u nedelju, 13. februara, s početkom u 11 časova, u Hali „Master“ Novosadskog sajma, na otvaranju trećeg „Sajma zavičaja“, koji organizuje Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu.

Ova manifestacija je prilika za povezivanje i unapređenje saradnje institucija, organizacija i zavičajnih udruženja iz Srbije i regiona, u oblastima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << privrede, turizma i kulture.

„Sajam zavičaja“ će ove godine okupiti preko 100 izlagača, koji će predstaviti svoj zavičaj i rad na očuvanju i negovanju bogate kulturne baštine srpskog naroda, kroz promociju tradicije, običaja, jezika i kulture.

Manifestaciji će prisustvovati i pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.