U kući Inđijca 740 kilograma duvana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kući Inđijca 740 kilograma duvana

Policija u Inđiji pronašla je ukupno 740 kilograma duvana i električnu mašinu za sečenje duvana.

Prilikom pretresa kuće na području Inđije, u podrumu je pronađen 691 kilogram duvana u listu spakovan u 28 bala, 49 kilograma rezanog duvana i mašina za rezanje duvana sa naparivačem.

Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, u saradnji sa poreskom policijom, protiv tridesetsedmogodišnjeg vlasnika kuće biće podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VELIKA ZAPLENA U INĐIJI Policija pronašla 740 kilograma duvana i električnu mašinu za sečenje

Izvor: Blic, 25.Mar.2019

Policija u Inđiji je pronašla je u jednoj kući ukupno 740 kilograma duvana i električnu mašinu za sečenje duvana, a zbog sumnje na nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv vlasnika kuće u kojoj je pronađen duvan (37) biće podneta krivična prijava, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.