U bajci stanujem u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 14:10

"U bajci stanujem" u Sremskoj Mitrovici

Tradicionalni, petnaesti po redu maskenbal “U bajci stanujem” u organizaciji Biblioteke “Gligorije Vozarović” održao se na Žitnom trgu u Sremskoj Mitrovici. Kostime sa motivima iz bajki poneli su mališani vrtićkog i školskog uzrasta.

Oko 300 dece koja pohađaju vrtiće i osnovne škole u Sremskoj Mitrovici učestvovalo je na tradicionalnom maskenbalu koji se održava svake godine u organizaciji Biblioteke " Gligorije Vozarović".

Motivi iz bajki bili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << inspiracija za veoma neobične kostime, kako individualne, tako i grupne. Za "najbajkovitije" i najkreativnije maske Biblioteka je pripremila nagrade u vidu knjiga. Prema rečima organizatora, ova manifestacija obeležava početak nove školske godine i dolazak novih generacija.

Sem defilea učesnika upriličen je program za decu u kojem su učestvovali Haos animatori i dečiji hor Vivak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.