U Vojvodini 1.755 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 11:23

U Vojvodini 1.755 novozaraženih

Institut za javno zdravlje Vojvodine saopštio je danas da je tokom prethodnog dana u Vojvodini registrovano 1.755 novih slučajeva koronavirusa.

U svim opštinama i dalje se registruju visoki nivoi oboljevanja, a po broju novih slučajeva prednjače Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica i Kikinda, potom Subotica i Sombor.

Situacija je kritična posebno u Pančevu, Zrenjaninu i Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju.

U ovom trenutku broj registrovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 20.176, ali Institut procenjuje da je taj broj daleko veći.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 7.470, potom slede Pančevo i Zrenjanin sa više od 1000 registrovanih aktivnih slučajeva.

Ističe se da je zdravstveni sistem u izuzetno teškoj, gotovo kritičnoj situaciji i da zaposleni u zdravstvu ulažu maksimalne napore da održe funkcionisanje sistema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.