U Somboru sutra sajam zapošljavanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2022, 11:34

U Somboru sutra sajam zapošljavanja

U Somboru se sutra održava sajam zapošljavanja, a načelnica Odeljenja za posredovanje somborske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) Radomirka Žiža kaže da su poslodavci koji će učestovati na sajmu iskazali potrebu za više od 500 slobodnih radnih mesta.

Ona je, kako je navedeno na zvaničnom gradskom sajtu, istakla da će sudeći po ponudama poslodavaca najveći broj radnih mesta moći da se nađe u direktnoj proizvodnji, nezavisno od stepena i vrste obrazovanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prema njenim rečima, traže se i radnici iz uslužnih delatnosti, kao i vozači, radnici obezbeđenja, administrativni radnici i veterinarski tehničari.

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković je na predstavljanju sajma naveo da se narednih nedelja u okviru projekta Grada Sombora i NSZ očekuje i uručenje 46 ugovora za samozapošljavanje i novo zapošljavanje.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Somboru održan sajam zapošljavanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2022, 02:36

U Sokolskom domu u Somboru održan je Sajam zapošljavanja somborske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, gde su 34 poslodavca ponudili više od 500 radnih mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.