U Novoj Pazovi 14. Regionalni sajam privrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 12:30

U Novoj Pazovi 14. Regionalni sajam privrede

Opština Stara Pazova, Regionalna privredna komora Sremskog okruga i partner Sajma - nemačka kompanija “MTU Aero Engines”, organizuju 14. Regionalni sajam privrede koji će biti održan u prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi 30. septembra i 1. oktobra 2021. godine, saopštili su danas organizatori.

Sajam, koji prošle godine nije održan zbog pandemije korona virusa, ukazaće na prednosti, vrednosti, značaj i specifičnosti regionalnih privrednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potencijala u opštini koja je jedna od vodećih u razvoju privatnog preduzetništva.

Izlagači će biti najuspešnija preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma, ugostiteljstva i gastronomije.

Ovogodišnji partner sajma je nemačka kompanija “MTU Aero Engines" koja gradi fabriku za popravku avio-motora u Novoj Pazovi.

Polaganju kamena temeljca u julu ove godine prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, investicija je vredna oko 100 miliona evra, a u prvoj fazi zaposliće do 440 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.