U Beočinu otvorena turistička info kućica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2021, 19:51

U Beočinu otvorena turistička info kućica

U Beočinu je svečano otvorena turistička info kućica, a svim ljubiteljima turizma i lepota koje poseduje to mesto biće dostupne informacije o pogodnostima.

Gde kupiti autentične suvenire, kako stići do Banoštora i šta posetiti u Beočinu, samo su neke od stvari, koje su vam na raspolaganju.

Muzikom i svečanom atmosferom i prisustvom Beočinaca, otvoren je novi objekat, turistička info kućica, čiji je cilj da bude sabirna tačka, mesto na kojem će biti predstavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << domaće radinosti lokalnih proizvođača, ponudu smeštajnih kapaciteta...

Sve informacije možete saznati lično u prostorijama info centra od utorka do petka, u terminu od 10 do 16 časova, a subotom i nedeljom od 10 do 18 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.