Turnir u igri između dve vatre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u igri između dve vatre

Kad smo bili deca, svako od nas je imao svoju omiljenu igru. Vremena se menjaju, a sa napredovanjem tehnologije, nekada nam se čini, da su stare dečije igre nestale.

Lastiš, žmurke, šuge, školice, između dve vatre. Te igre obeležile su deo života svakog od nas, i u njima smo svi uživali. Kompjuteri su danas žestok suparnik tim igrama, ali je današnji turnir između dve vatre, bar na jedan dan, odneo ubedljivu pobedu nad virtuelnim načinima zabave.

"Deca od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šest do 10 godina najviše vole igru između dve vatre, time se najviše bave u školama i na treninzima i  puno dece učestvuje", rekao je Nenad Radonić iz sportskog kluba "Sportisimo pajp"

Sportski klub "Sportisimo pajp" organizovao je na Detelinari Uskršnji turnir u igranju između dve vatre. Organizaciju takmičenja pomogla je i Mesna zajednica "Detelinara", a mališani su bili centralne figure događaja.

U skladu sa praznikom koji dolazi, u pauzi igranja farbana su jaja, gde su deca imala priliku da pokažu svoju kreativnost. Za turnir se prijavilo petnaest ekipa, sa po pet članova u svakoj. Za najbolje obezbeđene su i nagrade, ali su najveće nagrade svim učesnicima smeh, radost i druženje kojih je bilo na pretek.

Između dve vatre, jedna je od igara koju smo svi igrali kao deca sa velikim zadovoljstvom. A kako današnja deca doživljavaju ovu igru imali smo priliku da se uverimo na turniru. Poruka koja se šalje sa ovog skupa je da decu treba vaspitavati u sportskom duhu, i bar na par sati ih odvojiti od njihovih računara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.