Tribina Stav ulice danas u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina "Stav ulice" danas u Novom Sadu

Na platou ispred Muzeja savremene umetnosti Vojvodine u Novom Sadu večeras u 19 časova biće održana prva iz serije tribina "Stav ulice" pod nazivom "Čije su gradske javne površine?".

Razgovaraće se o problemu nestanka parkova u Novom Sadu, o tome šta se dešava sa javnim površinama i da li je privatni kapital važniji od interesa građana i građanki, kaže se u najavi.

Na tribini će govoriti Marko Trifković - Novosadska biciklistička inicijativa, Jana Damjanov >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - članica građanske inicijative Sačuvajmo park kod Muzeja, Dobrica Veselinović – Ministarstvo prostora /Ne davimo Beograd/, Aleksandar Bede - arhitekta i doktorand urbanizma.

Pozvan je da učestvuje u razgovoru i član Gradskog veća za urbanizam Grada Novog Sada Aleksandar Bašić.

Moderator tribine biće Željko Stanetić iz Vojvođanskog građanskog centra.

Seriju tribina "Stav ulice" pokrenulo je udruženje Vojvođanski građanski centar, kao odgovor na goruće probleme sa kojima se grad Novi Sad suočava i potrebe za jasnom artikulacijom stava građana i građanki o tim problemima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.