Treća prolećna Novosadska cvetna pijaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 09:33

Treća prolećna "Novosadska cvetna pijaca"

Počeo je prolećni ciklus cvetnih pijaca, a ovog petka i subote, 21. i 22. maja, Pokret gorana Novog Sada organizuje treću "Novosadsku cvetnu pijacu".

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti oko veliki broj proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i hrane.

Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i baštu, nešto zdravo i slatko i slano.

Radno vreme:

- petak, od 8 do 19.30 časova

- subota, od 8 časova pa do popodnevnih i predvečernjih sati.

Novosadska cvetna pijaca podleže svim preporučenim merama zaštite i molimo sve posetioce "Novosadske cvetne pijace" da pravilno nose maske za lice i drže fizičku distancu, kako bismo svi bili bezbedni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ovog vikenda treća prolećna „Novosadska cvetna pijaca“

Izvor: NoviSad.com, 19.Maj.2021

Ovog petka i subote, 21. i 22. maja, biće održana treća „Novosadska cvetna pijaca“. Kao što su Novosađani navikli, cvetna pijaca, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada, biće održana na platou ispred SPENS-a, a na njoj će biti velika..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.