Tokom noći moguća poledica na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021, 07:58

Tokom noći moguća poledica na putevima

U Srbiji su vremenske prilike povoljnije u odnosu na prethodne dane, što je dovelo i do otapanja snega u nižim predelima, ali tokom noći ponovo spuštanje temperatura ispod nule može usloviti formiranje poledice, upozorava AMSS.

Na magistralnim i lokalnim saobraćajnicama posebno je važno držati veće odstojanje od vozila ispred.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Uprave granične policije, u 17:00 časova, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Teretna vozila na Batrovcima čekaju 180 minuta, na Šidu, 180 minuta, Horgošu, 180 minuta, Kelebiji 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Kod Bubanj Potoka usporen saobraćaj ka Nišu zbog nezgode

JP Putevi Srbije saopštili su večeras da se na auto-putu E-75, na usponu kod Bubanj Potoka, u smeru Niš-Beograd, saobraćaj odvija usporeno voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, usled saobraćajne nezgode. Ekipe su na terenu, a učesnici u saobraćaju se mole da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na putu Brzeće - Kopaonik, obavezna je upotreba lanaca.

Na autoputu E-75, petlja Beška - petlja Maradik, do 26. januara radovi na rekonstrukciji dilatacije na natputnjaku.

U smeru Novi Sad-Beograd, za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna traka u dužini od 100 metara. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, izmena režima saobraćaja zbog izvođenja radova na pojačanom održavanju puta. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu autoputa smer Beograd - Batrovci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.