Tokom jučerašnjeg nevremena ispaljeno 744 raketa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020, 08:36

Tokom jučerašnjeg nevremena ispaljeno 744 raketa

Tokom olujnog nevremena praćenog jakim vetrom, pljuskovima i gradom, koje je u utorak zahvatilo područje Jugozapadne, Centralne i dela Istočne Srbije, delovao je sistem protiv grada i sa 119 lansirnih stanica ispaljeno je 744 protivgradnih raketa, saopštio je RHMZ.

Ispaljene su 744 rakete, sa 5 radarskih centara - iz Kruševca, Sjenice, Bešnjaje, Niša i Crnog Vrha.

U većini mesta, koje je zahvatio jak oblačni sistem kumulonimbusnih oblaka sa potencijalnim gradom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbegnute su štete i sprečena je pojava grada, ili je bila pojava sugradice i grada bez štete, osim mestimično na relativno malim površinama u odnosu na površine zahvaćene olujno-gradonosnim oblacima, saopštili su iz RHMZ, prenosi Telegraf.rs.

Kako se navodi, samo na teritoriji grada Kruševca ispaljeno je najmanje 300 raketa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tokom jučerašnje oluje ispaljeno 744 protivgradnih raketa

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2020

Tokom olujnog nevremena praćenog jakim vetrom, pljuskovima i gradom, koje je u utorak zahvatilo područje Jugozapadne, Centralne i dela Istočne Srbije, delovao je sistem protiv grada i sa 119 lansirnih stanica ispaljeno je 744 protivgradnih raketa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Ispaljene...

Nastavak na Radio 021...

NARANDžASTI meteoalarm za Srbiju: Ispaljene 744 protivgradne rakete, RHMZ UPOZORAVA na novo nevreme

Izvor: Večernje novosti, 20.Maj.2020

Snažna oluja praćena gradom i jakom kišom zahvatila je juče područje jugozapadne, centralne i dela istočne Srbije Najavljena olujna nepogoda sa jakim vetrom, pljuskovima kiše i pojavom grada zahvatila je juče u poslepodnevnim i večernjim satima područje Jugozapadne, Centralne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.