The Noise Figures u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"The Noise Figures" u CK13

Bend "The Noise Figures" nastupiće u petak, 31. oktobra u Omladinskom centru CK13. Svirka će početi u 22 časa, a ulaz je 250 dinara.

"The Noise Figures" je garažni rock duo iz Atine koji čine George Nikas (vokali, bubnjevi) i Stamos Bamparis (gitara, vokali). Poznati su po sirovom zvuku, a iza sebe imaj EP "Turn Off The Lights" i LP "The Noise Figures".

Svirali su širom Grčke i nastupali sa bendovima poput Black Rebel Motorcycle Club, Black Lips, Wooden Shjips, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Japandroids, Dead Meadow i dr. Za sve ljubitelje retro rock’n’roll zvuka ovo je odlična prilika da čuju kako to rade momci iz Grčke koja ima možda i najjaču rock’n’roll scenu na Balkanu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.