Temerin: Obuka za pisanje projektnih predloga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temerin: Obuka za pisanje projektnih predloga

Udruženje građana CEPRO iz Temerina organizuje tokom februara i marta četvorodnevni seminar na temu "Kako napisati predlog projekta".

Cilj obuke je upoznati polaznike sa osnovnim elementima i procedurama pisanja predloga projekta kako bi svoje ideje pretočili u konkretne predloge i na taj način obezbedili sredstva za realizaciju.

Seminar je namenjen početnicima, mladima koji do sada nisu imali priliku da pišu predloge projekata. Na obuci će se obraditi teme: Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je projekat i zašto je potrebno pisanje predloga projekta; Šta treba znati pre nego se počne sa pisanjem projekta; Postupak pisanja predloga projekta (po fazama i elementima); Vežba – rad u grupama i izrada nacrta projekta; Prezentacije izrađenog nacrta po grupama; Ukazivanje na dobre i loše strane prezentovanih projekata, navodi se u najavi.

Obuka će biti održana u prostorijama Kancelarije za mlade u Temerinu, radnim danima od 17 časova, četiri dana po četiri časa.

Zainteresovani mogu da se prijave slanjem motivacionog pisma na mejl cepro@temerin.org do 9. februara 2015. godine.

Udruženje građana Centar za promociju i razvoj opštine CEPRO iz Temerina čini grupa ljudi afirmisanih u svojim profesijama.

Članovi Udruženja CEPRO su novinari, inžinjeri, biznismeni, mladi i ostali koji žele da doprinesu poboljšanju kvaliteta življenja. U fokusu aktivnosti Udruženja se nalaze sledeće teme: vladavina prava, neformalno obrazovanje, dobra uprava, briga za decu i mlade, rodna ravnopravnost, javnosti rada, regionalna saradnjai približavanje EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.