Tehnomanija preuzima Vin Vin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehnomanija preuzima Vin Vin

Tehnomanija preuzima Vin Vin, a integracija ova dva diva na srpskom tržištu računara, opreme i bele tehnike svakako će doneti povoljnosti za potrošače, piše Srpski telegraf.

List navodi da je Komisija za zaštitu konkurentnosti dala odobrenje Tehnomaniji da preuzme Vin Vin, što znači da nakon spajanja neće imati monopol, to jest preveliki udeo na našem tržištu.

Obe firme su dobro pozicionirane, ali Tehnomanija je svakako bila veći igrač na tržištu. Integrisanje je prirodan proces u trgovini, kao i u drugim privrednim oblastima, rekao je listu sagovornik iz poslovnih krugova.

Tehnomanija je osnovana pre dve decenije, 1999. godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DA LI ĆE INTEGRACIJA DONETI POVOLJNOSTI POTROŠAČIMA "Tehnomanija" preuzima "Vin Vin"

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

"Tehnomanija" preuzima "Vin Vin", a integracija ova dva diva na srpskom tržištu računara, opreme i bele tehnike svakako će doneti povoljnosti za potrošače, piše Srpski telegraf.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.