Tango Jazz Quartet večeras na Novosadskom muzičkom letu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tango Jazz Quartet" večeras na Novosadskom muzičkom letu

U Vrtu srednjoškolskog doma u Nikolajevskoj ulici u Novom Sadu večeras u 21 čas, u okviru manifestacije "Novosadsko muzičko leto", koncert će održati sastav iz Argentine "Tango Jazz Quartet".

"Tango Jazz Quartet" čine Alejandro Beelmann - bubnjevi, Federico Hilal - kontrabas, Horacio Acosta - klavir i Gustavo Firmenich - tenor saksofon i klarinet.

Bend kombinuje melodijske i ritmičke obrasce tanga s harmonijom i improvizacijama džeza.

Svirajući najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << širom Argentine i stičući brojne ljubitelje, Kvartet „Tango Jazz" od 2011. godine osvaja i evropsku muzičku scenu, do sada nastupajući u Nemačkoj, Francuskoj, Belgiji, Španiji, Austriji i Češkoj, kaže se u najavi.

Ulaznice za koncert staju 500 dinara i mogu se kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada od 8 do 14 časova, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja.

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Sinagogi sa početkom u 21 čas.

Novosadsko muzičko leto 2016 organizuje Muzička omladina Novog Sada pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada. Manifestacija će trajati do 17. avgusta, a program se može pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Deep Steady večeras na Brod Teatru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2016

Na Brod Teatru Studentskog kulturnog centra Novi Sad večeras u 21 čas koncert će održati sastav Deep Steady...Deep Steady je novosadska muzička grupa koja svira instrumentalni ska sa uplivima jazz i reggae muzike, kaže se u najavi...Sastav čine iskusni muzičari koji su tokom godina svirali u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.