Sve spremno za Futošku kupusijadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za Futošku kupusijadu

Jubilarna 20-ta Futoška kupusijada biće održana 2. novembra u centru Futoga. Pored kuvanja, proizvođači će se takmičiti i u veličini glavice kupusa.

Takmičenje u kuvanju jela od kupusa, stručni skup proizvođača i kulturno-umetnički nastupi, deo su programa jubilarne Futoške kupusijade. Večernji časovi rezervisani su za koncert Snežane Đurišić.

U programu kupusijade učestvovaće i srednje i osnovne škole, koje su pripremile mini kupusijadu, a deca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će, osim u edukativnom, uživati i u zabavnom delu programa.

Za dve decenije, koliko se održava manifestacija, Futog je predstavljen kao mesto gde se proizvodi zdrava hrana.

I ove godine, program će upotpuniti i štandovi na kojima će posetioci moći da nađu zdravu hranu, nakit, ukrasne i unikatne predmete, odeću i igračke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.