Sutra sednica Kriznog štaba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 11:51

Sutra sednica Kriznog štaba

Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana trenutna epidemiološka situacija, biće održana sutra, potvrđeno je Tanjugu u Vladi.

Sednica će biti održana u 16 sati.

Premijerka Ana Brnabić rekla je ranije da je svakodnevno u kontaktu sa medicinskim delom štaba, a juče su imali i redovne konsultacije.

"Da vidimo da li je potrebno da neke mere relaksiramo, da li je ovako u redu, ili treba da zategnemo, što ne mislim da treba, jer padaju brojevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i procenti", rekla je Brnabić.

U Srbiji je juče potvrđeno još 1.987 novih slučajeva koronavirusa, na osnovu 11.657 testiranih uzoraka, što je nastavak pada broja novoobolelih.

Juče je, procentualno, na osnovu broja testiranih, broj novozaraženih bio 17 odsto, dok ih je u ponedeljak prošle nedelje bilo 20,8 odsto, a pre skoro mesec dana, tačnije 22. marta, 32,9 odsto.

Na respiratoru se nalazi 183 pacijenata, a ukupno se na bolničkom lečenju nalazi 5.318 osoba.

U Srbiji je, prema podacima od jutros u 9 sati, makar jednu dozu vakcine primilo 1.955.260 osoba, odnosno 34 odsto punoletne populacije, dok je su sa obe doze vakcinisane 1.324.542 osobe, ili 23 odsto punoletnih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab u sredu o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji i merama

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021

Krizni štab zaseda sutra u 16 sati, saznaje Nova.rs u Vladi Srbije. Tema će, kako je napomenuto, biti aktuelna epidemiološka situacija i mere. Iz Vlade nagoveštavaju da ne treba očekivati promene u odnosu na već postojeće i važeće.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.